Femina

Ett ord som ligger fint i munnen, undrar just vem som kom på det namnet? Många tidningar har jag lästgenom åren Min häst, Starlet, Okey, VeckRevyn, Amelia, Kattis & CO och nu är jag prenumerant på Tara. Tänk vad olika sorters läsning man gjort under livet, man är ju i olika faser och man attraheras av olika saker. Nu ska det bli riktigt spännande att få läsa Femina! Undrar just vad jag kommer att gilla med den?

Femina test

Hej! Det ska bli riktigt roligt att få hem provnumret av Femina. Har faktiskt aldrig läst den tidningen förut. Utvärdering kommer så fort jag läst tidningen! Mvh Marina Isaksson

Spännande!

Fick precis veta att jag är testpilot för Femina - superspännande! Jag minns den från när jag var yngre och mamma läste den, lite av en tanttidning för mig på den tiden :) Det ska bli kul att få uppdatera sig nu när jag själv har passerat "tant" enligt min syn på ålder på den tiden :)

Testning!

Superkul att just jag får chansen att läsa Femina! Köper inte så mycket tidningar, blir mest hos frissan eller bibblan man läser.

men som sagt, nu hade jag tur!

Ser fram emot läsning på semestern!

Åh vad roligt att bli utvald! Ser verkligen fram emot att tidningen dimper ner i brevlådan och hoppas att den hinner komma innan vi åker iväg på en veckas semester till Österlen. Ser bilden väldigt klart framför mig; en ljummen sommarkväll, barnen har somnat, mätt och belåten efter god grillmiddag och sedan slappa i trädgårdsstolarna och läsa nya Femina i lugn och ro!! Längtar! :-)

Klassiker!

Femina har funnits så länge jag kommer ihåg - men jag har egentligen inte läst tidningen riktigt någon gång, så det här ska bli ett kul test och perfekt nu när sommaren är här och man har semester. Då kan man passa på att sluka både tidningar och böcker :-)

Femina

Det kan ju inte bli bättre än att få tidningen samma dag som man går på semester, skönt att få något att läsa och en orsak till att slappa :0)

Spännande..

Jag kan inte minnas att jag någonsin har köpt en Feminatidning i hela mitt liv.

Amelia har fått några chanser men suck vad den jämt ska vara präktig.

Hoppas att jag kan hitta en ny favorittidning med detta test!